HR System

HR-system och systemimplementation •

Implementation

Förändringar kan vara svåra att genomföra, inte minst vid byte av HR System inom organisationer. När ni väljer att använda er av vårt system, Verismo HR, erbjuder vi er två olika lösningar att välja mellan gällande implementation. Vi har en standardiserad lösning som är klar att använda, eller också kan ni välja att låta oss anpassa hela systemet efter er verksamhet så att den skräddarsys efter era behov. Vilket system som är bäst lämpat beror bland annat på hur stort företag ni driver och vilka behov ni har.

Ett helt HR program eller enstaka moduler

Vi erbjuder implementering av ett HRsystem som innehåller flera olika moduler. Om ni är intresserade av den lösning som är klar att använda ges ni tillgång till den efter en workshop som gett oss möjligheten att göra nödvändiga konfigurationer för er verksamhet. När er organisation sedan är importerad till systemet är ni klara att börja använda det. Om ni vill ha ett anpassat HR system håller vi istället tre olika workshop-tillfällen för att kunna skapa ett förslag som är framtaget efter er unika verksamhet. Med den lösningen får ni även göra förfrågningar om ändringar varje kvartal.

En enkel implementation av HR system

Oavsett vilken lösning gällande HRsystem ni väljer kommer den implementation vi gör upplevas som smidig och sträva till att ge er en användarvänlig lösning.

 • Vi har gedigen erfarenhet av att integrera nya system i komplexa organisationer
 • Vi kan börja med enstaka moduler och lägga till flera när behoven ökar
 • Vi erbjuder uppföljning och förändringar i systemet varje kvartal

Skräddarsydda HR system till ett bra pris

Vi vet vad som krävs för en lyckad implementation av HR system. Med oss kan ni känna er helt trygga med att förändringarna kommer gå smidigt och effektivt utan att ni förlorar tid eller viktig information. För oss är det viktigt att ni enbart betalar för de delar av Verismo HR som ni faktiskt kommer använda, och ni får naturligtvis ta kontakt med oss för att få en kostnadsfri demo eller för att få information om vilka avgifter som gäller. Ni når oss på telefon, mejl eller via något av våra kontaktformulär.

 • Välkommen till oss!

  När du söker efter en HR-lösning som är framtagen och utvecklad utifrån reella situationer och inte teoretiska diton.

  Adress:
  David Bagares gata 3
  111 38 Stockholm

  Telefon:
  073-085 26 81

  E-post:
  offert@hr-system.info

  Orgnr:
  556574-4207

  Facebook

Om oss

När du söker efter en HR-lösning som är framtagen och utvecklad utifrån reella situationer och inte teoretiska diton.

Hr-system.info kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Verismo Systems AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

Kontakt

David Bagares gata 3
111 38 Stockholm

073-085 26 81

offert@hr-system.info

Orgnr:
556574-4207